Medlem

Bli medlem i Jönköpings Jazzklubb 2019

Vill du bli medlem i Jönköpings Jazzklubb så gör du ansökan här och i samband med detta betalar 200 kr till bankgironummer 5931-8519.

Observera att ansökan gäller endast vid nytt medlemskap.

Beräknas att vara klar till hösten.

Som medlem finns du med i Jazzklubbens medlemsregister. Där finns uppgifter om namn, födelseår, adress, e-postadress och telefonnummer. Uppgifterna används för att klubben ska kunna nå våra medlemmar via post och e-post. E-postadressen använder vi för att bl.a. för att kunna skicka våra medlemsbrev till dig.


Förmåner som medlem i Jönköpings Jazzklubb

Rabatt på biljettpris Som medlem i Jönköpings Jazzklubb har du 50 kr. rabatt på ordinarie biljettpris på våra stora scener, Spira och Jönköpings Teater. Rabatterat biljettpris gäller inte på Rosenlunds Herrgård och Hasse på Sjökanten.


Medlemsbrev

Inför varje konsert få du ett medlemsbrev där aktuell artist presenteras. Du får också del av de arrangemang som Jönköpings Jazzklubb ordnar och deltar i.


Medlemsmöten

Två gånger per år i början av vår och höst, anordnas medlemsmöten där du som medlem bl.a. får en utförlig presentation av kommande artister på jazzklubben.


Andra medlemsförmåner

Prenumeration på tidningen LIRA

LIRA

Som medlem i Jönköpings Jazzklubb så får du jazzrabatt på en helårsprenumeration på tidningen LIRA, vilket innebär att du betalar 294 kr istället för ordinarie pris 335 kr.

Klicka här, välj länken till Prenumerationsformuläret och markera "Musikförening" som Prenumerationstyp.

Prenumeration på Orkesterjournalen

Som medlem i Jönköpings Jazzklubb betalar du för en helårsprenumeration av tidningen Orkesterjournalen 450 kr istället för ordinarie pris 495 kr. För alla under 26 år kostar tidningen 250 kr.

Klicka här, välj länken till Prenumerationsformuläret och markera "Medlem i jazzklubb inom Svensk Jazz" som Prenumerationstyp.


Ändrade adressuppgifter

Har du ny e-postadress, nytt telefonnummer eller annan bostadsadress så kan du anmäla det här jkpjazz.medlem@gmail.com.

 

0709 64 68 34
jkpjazz@gmail.com

© Jönköpings Jazzklubb